BLOGI

Pitkien neuvottelujen päätteeksi tänään kunnanvaltuustossa hyväksyttiin Kirkkonummen talousarvio vuodelle 2022. Tavoitteemme talousarvioneuvotteluissa on ollut turvata kunnan elinvoima ja oikeasuhtaiset palvelut kuntalaisille vauvasta vaariin valmistauduttaessa sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistukseen. Olen erittäin tyytyväinen kestävän...

Lähtiessäni kunnallispolitiikkaan tein sen pitkälti sen takia, että koin voivani tehdä muutosta kuntaamme ja siihen, miten sitä johdetaan. Uskon vahvasti kunnallispolitiikassa tarvittavan myös meitä ruuhkavuosia elävät perheenäitejä, jotka helposti jäävät sivuun. Olen syvästi kiitollinen siitä luottamuksesta, jota te äänestäjät minulle osoititte.

Kirkkonummen Kokoomuksen uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2022 on valittu Anna Sahiluoma. Hallitukseen valittiin lisäksi Heidi Castrén, Maija Jäntti, Marko Kari, Viveca Lindgren, Juha Oksanen, Päivi Parviainen, Hannu Valtanen, Carita Vilén ja Kari Virtanen.

Syksy on pyörähtänyt käyntiin ja samalla on alkanut minun taipaleeni luottamustehtävissä. Kiitän minua äänestäneitä ja meidän huikeaa valtuustoryhmää ja yhdistystä luottamuksesta, heidän nimetessä minut kunnanhallituksen jäseneksi.

Kiitos!

14.06.2021

Olen sanoin kuvaamattoman kiitollinen saamastani luottamuksesta. Nöyrä kiitos jokaiselle äänestäneelle.

Aloitin ekaluokan vuonna 1991 Nummelan ala-asteella. Muistan sen edelleen hyvin. Muistan myös ala-asteen aikaiset puolitetut pyyhekumit ja opettajien lomautukset. Sisäministeri Ohisalo hetki sitten epäonnisesti twiittasi omasta lama-ajan lapsuudestaan seuraavasti:

Jenni Haukio kirjoitti hyvin julkisen keskustelun kärjistymisestä. Se näkyy erityisesti politiikassa. Kirsi Pihan vetäytymisen Helsingin pormestariehdokkuudesta voi nähdä yhtenä oireena keskustelun kärjistymisestä. Tänä keväänä kuntavaaliehdokkaiden hankinta on ollut aiempia vuosia hankalampaa. En ihmettele sitä. Internetissä on paljon vihaa....

Miten sinä kerkeät? minulta kysyttiin, kun kerroin olevani kolmen lapsen työssäkäyvä äiti, joka on lähtenyt kuntavaaliehdokkaaksi. Se oli hyvä kysymys! Kerkeämistäni onneksi auttaa se, että työskentelen joka päivä kuntien kanssa ratkoen kuntien ongelmia -kaikki ei ole uutta ja opeteltavaa.